Choď na obsah Choď na menu
 


Referencie

 

Dlhoročne získavané skúsenosti a nespočetné množstvo spokojných klientov hovorí za nás.

 

                       •                         

Od firmy TOP INTERIER máme kuchyňu od roku 2007 a v roku 2009 sme si od nich nechali zhotoviť aj príborník. Pri našej spolupráci sme sa stretli s ústretovým konaním, kreativitou pri tvorbe návrhu, so serióznym prístupom k požiadavkám zákazníka. Samozrejmosťou bolo dodržanie termínov. Firiem s podobným prístupom ku klientom nie je u nás veľa, a preto môžeme TOP INTERIER len odporúčať.

Rodina Bednárová

S kuchynskou linkou a interiérovými dverami fy Top interiér som bola veľmi spokojná. Oceňujem najmä inšpiratívnosť rozhovoru s pracovníčkou.  Aktívne mi pomohla s dizajnom a realizáciou mojich predstáv. Sklenená zástena, kopec moderných prvkov a dobrý výber materiálov.Vlastne vám urobia čo len chcete! Na mieru a v kvalitnom prevedení! Tomu zodpovedajúca cena. Odporúčam vyskúšať, keď potrebujete zariadiť firmu alebo súkromné bývanie.

Spokojná zákazníčka
 
Realizáciu kuchynskej linky do nášho novopostaveného rodinného domu sme na doporučenie známych začali plánovať vo firme Top-interiér. Už počas plánovania, keď sme strávili spolu niekoľko sobotných dopoludní, sme sa stretli s úžasnou ochotou pani Morafkovej , s ktorou sme kuchynskú linku plánovali, a ktorá preukázala veľkú trpezlivosť a zároveň vysokú odbornosť pri jej návrhu. Po je objednaní sme obdržali predbežný dátum jej dodania a montáže  a na novú kuchynskú linku sme sa veľmi tešili. O to viac nás prekvapilo, že dátum montáže bol presne na deň dodržaný, čo u ostatných dodávateľov služieb  z našej skúsenosti nie je vôbec bežné. Ešte viac nás prekvapilo vysoko kvalitné vyhotovenie a farebný odtieň drevených častí, ktorý bol  nádherný. Aj po niekoľkých rokoch dennodenného používania je naša kuchyňa našou pýchou a vzbudzuje uznanie u všetkých našich návštev.
 
Dušan Kachaňák s manželkou Miroslavou a dcérou Veronikou
Stupava
Radi by sme sa podelili o naše skúsenosti so spoluprácou  s kreatívnym štúdiom  Top Interiér.
Top Interiér  sme oslovili v roku 2005 na základe odporúčania  známej, ktorá bola s ich službami  veľmi spokojná. Štúdio nám vytvorilo postupne štyri interiéry od návrhu zadania až po konečnú realizáciu.  Ich osobný prístup, skvelá komunikácia a  profesionalita vyhotovenia bola na vysokej úrovni. Interiéry vytvorili presne na mieru a čo je dôležité v termíne, kvalite a vo  funkčnosti  akú sme požadovali.
Je to spoločnosť, za ktorú hovorí jej práca.
Na základe našich skúseností hodnotíme ich prácu veľmi pozitívne. V súčasnosti s nimi pracujeme na ďalšom projekte a túto spoločnosť vrele odporúčame.
 
LOOK sport,s.r.o., Strojnícka 61 A, 821 05   Bratislava
V Bratislave 10.10.2012

Firmu TOP INTERIER sme prvý krát oslovili na spracovanie ponuky v roku 2005 na základe odporúčania rodinného známeho Ing. Jaroslava Králika. Zariaďovali sme si náš nový byt a v tom čase sme mali spracované cenové ponuky od troch spoločností. Boli sme mladá rodina a ponuky, ktoré sme mali, prevyšovali naše možnosti. Zástupcovia firmy nám pomohli zostaviť cenovú ponuku podľa našich požiadaviek a finančných možností. V prvom rade to bola kuchyňa. Po ukončení jej realizácie sme boli spokojní a rozhodli sme sa pre ďalšiu spoluprácu a to pre spálňu, ktorá vôbec nebola jednoduchá. Sami sme mali obavu ako to dopadne. Už z prvých vizualizácii sem videli, že sme v rukách odborníkov. Výsledok bol nad naše očakávania. Po týchto skúsenostiach sme TOP INTERIER oslovili na kompletné zariadenie bytu. Vstavané skrine, detskú izbu, kúpeľňu a časti obývacej izby.

V roku 2012 sme sa presťahovali do rodinného domu. V tom čase sme už pred ukončením stavby komunikovali s TOP INTERIERom na dodávkach zariadenia. Tu sme sa už plne spoľahli na ich návrhy, ktoré sme dopĺňali o naše požiadavky. Dokonca aj výber farby náteru steny a spôsob prevedenia v obývacej izbe sme si nechali poradiť od pani Moniky Moráfkovej Peterkovej. Neľutujeme. Výsledný vzhľad je výborný.

Dodané zariadenie kuchyne, skríň a obývačky bolo v poriadku. Ak  sa vyskytli nejaké drobné problémy, tie boli riešené veľmi promptne a na náklady spoločnosti. Dokonca starší nábytok z bytu, ktorý sme mali po záruke nám pracovníci TOP INRERIER nastavili a vykonali drobnú výmenu na ich náklady.

Túto firmu vrelo odporúčame a počítame s ňou aj do budúcna.

Ján a Vladimíra Melichovci           

•    

Chcela by som vyjadriť, že už niekoľko rokov som maximálne spokojná s kuchynskou linkou, ktorú ste pre mňa robili.

Už pri výbere konkrétnej linky, materiálu a návrhu ste mi veľmi pomohli Vašimi cennými radami, ktoré sa ukázali ako veľmi praktické. Takisto som bola mimoriadne spokojná s prípravnými prácami z Vašej strany (napr. zameranie kuchynskej linky), ako aj poradenstvom pri inštaláciách (elektro aj voda). Prevedenie linky, kvalita práce a aj použité materiály sú na vysokej úrovni, ktorá na Slovensku žiaľ nie je u mnohých zhotoviteľov samozrejmosťou.

Preto by som sa Vám aj s odstupom času chcela úprimne poďakovať za kuchyňu, ktorú ste pre mňa robili. Trávim v nej veľa času a bez okolkov môžem priznať, že sa v nej hlavne vďaka Vám cítim veľmi príjemne.

S pozdravom

Anna Pepichová

•  

  • Rok 2009 -  zariadenie do kúpeľní (skrinky, dvere)
  • Rok 2012 – nábytok do spálne
  • Rok 2012 – vstavaná skriňa

Veľký výber materiálov, farieb a komponentov. Ústretová komunikácia, zariadenie vyrobené presne na mieru,  dodanie a montáž bez problémov. S firmou Top interier sme mimoriadne spokojní a vrelo odporúčame ďalším potencionálnym zákazníkom.

Veronika Rusnáková

•  

Milí majitelia a pracovníci TOP INTERIÉR-u,

kontakt na Vás som dostala od svojich priateľov, keď som videla ich nový byt.

Oceňujem Váš prístup. Prišli ste osobne k nám domov a aj keď som vedela, čo chcem, pomohli ste mi radami, priniesli vzorky. Postupne tak u nás doma pribudla veľká knižnica a príborník v obývačke, vstavaná skriňa v spálni a skrinky v kúpeľni. Všetko presne na mieru a krásne na pohľad.

Bola som spokojná s návrhmi, kvalitným prevedením, prijateľnou cenou. Nesmiem zabudnúť, že Vaši pracovníci za sebou nechali vždy poriadok.  Keď sme videli výsledky, nesmelo sme sa spýtali, či by ste podľa  nášho nákresu mohli urobiť aj prekrytie terasy. Teraz po roku môžem konštatovať,  že si ju spokojne užívame.

Ešte raz ďakujem a prajem Vám veľa tvorivej práce

Hana Veselská, Báč, 23. 10. 2012

Spoločnosť TOP INTERIER s.r.o., zabezpečovala v mojej nehnuteľnosti na Trnavskom mýte v Bratislave v roku 2009, kompletné vybavenie kuchynského zariadenia, vrátane spotrebičov. Spoločnosť  TOP INTERIER s.r.o., som si pre realizáciu svojej kuchyne vybral z dôvodu, že už pri návšteve predajne som mal spolu s manželkou možnosť vidieť širokú škálu doplnkov, ktoré sme mohli skombinovať s našimi predstavami. Spokojný sme však neboli len z možnosťou širokého výberu doplnkov, ale aj z dôvodu odborného a seriózneho prístupu zamestnancov spoločnosti, vrátane kompetentných osôb. Práve z vyššie uvedených dôvodov, a najmä mojej osobne príjemnej skúsenosti so spoločnosťou TOP INTERIER s.r.o., som aj po 4 rokoch od úspešnej realizácie projektu, opäť oslovil uvedenú spoločnosť na realizáciu zariadenia v mojej advokátskej kancelárii v Bratislave, kde som sa opäť len presvedčil o kvalifikovanosti a odbornosti, ktorú nepochybne poskytujú. S cenou ako aj s kvalitou práce som bol spokojný tak pred 4 rokmi ako aj v súčasnosti, a preto vrelo odporučím spoločnosť TOP INTERIER s.r.o., aj ďalším svojim známym a priateľom.                                                                                                            

Advokátska kancelária JUDr. Marcel BORIS, s.r.o.

• 

Pozdravujeme Vás a ešte raz sa Vám chceme poďakovať za Váš veľmi profesionálny prístup pri konzultácii návrhu ako aj výrobe a realizácii kuchyne a vstavaných skríň na byte v Bratislave a šatníka s knižnicou v spálni nášho domu. Jednoducho Vy viete každý detail vyriešiť a poradiť. Ja som zaťažená na detaily, lebo detaily tvoria celok a naše názory sa stretli a vzišli z nich nádherné veci. Som Vám veľmi vďačná  za to, že ste mi pomohli vyriešiť osadenie umývačky riadu už do zariadenej kuchyne v dome a vyriešili ste mi problém so soklami, ktoré už boli opotrebované. Jednoducho Vaša  firma TOP INTERIER je TOP na slovenskom trhu a každému ju vrelo odporúčam. Prajem Vám veľa entuziazmu, zdravia, pracovných úspechov, veľa dobrých nápadov  a vďaka Vám aj veľa krásne zariadených príbytkov.

Ešte raz Veľká vďaka za krásnu spálňu, kuchyňu, skrine, ktoré nám slúžia pre radosť, sú pastvou pre oči  a dotvárajú nám svojou krásou  teplo nášho domova.

Ďakujeme a tešíme sa na  ďalšiu spoluprácu Hugo a Adriana Hurtoňoví   

•    

 V roku 2007 sme sa sťahovali do nového domu a naskytla sa mi možnosť zariadiť "kuchyňu mojich snov" . Po viacerých neúspešných pokusoch v okolí aj v Bratislave sme v Top - Interiéri natrafili na  kolektív, ktorí nás presvedčil svojimi kreatívnymi nápadmi, ústretovosťou pri realizácii neštandardných riešení, individuálnym a veľmi citlivým prístupom k zákazníkovi. Od prvého momentu sme sa mohli aktívne zapojiť do procesu plánovania a ochotne hľadali riešenie aj na netradičné a technicky náročnejšie nápady . Presná a kvalitná práca bola pochopiteľne samozrejmosťou. Výsledok je  perfektná kuchynská linka, ktorá  je nielen pekná ale  aj účelná . Vyhotovili pre nás aj policové zostavy na knihy, potraviny. S výsledkom sme boli  maximálne spokojní, tomu svedčí skutočnosť, že v tomto roku sme si objednali nábytok  do predsiene a policovú zostavu do garáže. Aj tu dokázali, že im nerobí problém splniť aj  špecifické a náročné
požiadavky  zákazníka.

Mgr. Éva Kürthy, Dunajská Streda

Super spolupráca a komunikácia po celú dobu spolupráce. p. Morafková a jej tím je neskutočne nápaditý a ochotný.. Môžem len vrele odporúčať, pretože aj sama som ich už aj odporučila. Ďakujem im za všetko.
 
S pozdravom:
LUNA molett
 

K napísaniu tohto mailu ma viedlo viacero skutočností, o ktoré som sa chcel podeliť aj s Vašimi potenciálnymi alebo už existujúcimi zákazníkmi.

Keď sme sa na doporučenie p. Pepichovej na Vás obracali s prosbou o návrh a následne aj vyhotovenie predsieňovej zostavy na mieru, veľmi som si prial a dúfal, že konečne sme narazili na firmu, ktorá zadanie vykoná kvalitne a aj so zreteľom na výslednú prijateľnú cenu.

Musím skonštatovať, že po prvej vyhotovenej zákazke (predsieňová zostava) sme sa bez ďalších pochybností znova obrátili na Vás s objednávkami postupne na vyhotovenie masívnej knižnice, obývačkovej zostavy, konferenčného stolíka a ďalších viacerých interiérových doplnkov vrátane políc a obloženia zimnej záhrady. To, že sme Vám ako zákazníci zostali verní a bez problémov Vás ako firmu budeme doporučovať ďalej, je vyjadrenie našej spokojnosti s výsledkami Vašej práce.

Dovoľte mi prosím preto vyjadriť Vám ešte raz vďaku a uznanie za odvedenú a mimoriadne kvalitnú, no zároveň cenovo prijateľnú prácu.

S pozdravom

Radoslav Rehák s rodinou

Dunajská Lužná

Na webovú stránku TOP INTERIER, spol. s r.o. som sa dostala prostredníctvom letáčika, ktorý mi odložil stavbyvedúci na stavbe nášho rodinného domu. Produkty firmy ma ihneď zaujali, aj keď spolupráca s ňou nebola v tom čase pre nás ešte aktuálna.

Po dokončení stavby rodinného domu som sa nakontaktovala na majiteľov firmy a požiadala ich o spoluprácu. Boli mimoriadne ústretoví, dochvíľni, tolerantní voči môjmu „antitechnickému“ zmýšľaniu, ale čo je podstatné, ich rady a odporúčania boli na vysokej profesionálnej úrovni. Pri rozhodovaní sa o konečnej verzii produktov mi veľmi pomohla nielen vizualizácia, ale aj podrobné technické nákresy jednotlivých produktov; čo pre mňa znamenalo neoceniteľnú pomoc pri zorientovaní sa v priestoroch interiéru nášho rodinného domu.

Firma TOP INTERIER nám v novembri minulého roku zhotovila na mieru vešiakovú zostavu do predsiene, vstavané skrine do štyroch spální a niekoľko menších bytových doplnkov (stolík, perináky). Keďže sme s výsledkom ich práce  nadmieru spokojní, naša spolupráca pokračuje aj ďalej. V súčasnej dobe nám pripravujú ďalšie návrhy - zrkadlo do predsiene,  posteľ a tri komody do spálne.

Aj touto cestou chcem vyjadriť poďakovanie majiteľom firmy, ako aj ich zamestnancom za zodpovedne a kvalitne odvedenú prácu pri zariaďovaní interiéru nášho rodinného domu; produkty firmy TOP INTERIER zaujmú nielen z hľadiska estetického, ale aj z hľadiska ich praktického a účelného využitia. Vrele odporúčam každému, kto uvažuje o zariadení interiéru svojho príbytku nábytkom na mieru.

Emília Sudorová, Bratislava